Wednesday, April 13, 2011

Comelnye Heliza Helmi Ni..

Hai korang sume....

saje je petang² ni nk upload gambar...dari pagi nk post tak boleh,tak tau nape..dah petang² ni baru boleh..huhu tapi tetap diteruskan jua niat suci murni...

just nak masukkan gambar Heliza Helmi yang kiut + comel + sopan + ayu ni...so, jom sama- sama kita layan ye :)

semua gambar² ni nana dapat dari google search...

cantik kan 1st picture ni ni?nampak ayu dan sopan...cantik je Heliza pakai dress putih ngan shawl purple tu?....
 yang kedua ni pun comel..even Heliza 'buat muka', tetap comel pada nana :)
 comelnyeee....ngan shawl kuning+ pink! kiut je kan...tambah² lagi muka Heliza ni baby face, tak makan usia kot...nampak cam muka budak kecik je...geram je, cam nak cubit² je muka Heliza ;)
hik...nakal :)
Gorgeous!
Dalam banyak², nana paling suka gambar ni...nampak manis je.. :) suka sangat tengok Heliza pakai shawl camni...
Go Heliza, Bereeehhhhhhh! heheh geng Ganu Kita! ~~lamanya tak balik kampung Terengganu...~~

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy