Saturday, January 21, 2012

Everlynn Skincare Products, Kuala Lumpur Dealer

Assalamualaikum...w.r.b.t..

Sebelum ni nana dh penah post pasal produk yang semakin mendapat perhatian ramai ni :) kalo nak tengok leh singgah sini dan juga sini. Produk ni sangat best dan memberikan kesan yang amat memberansangkan! Dah ramai yang cuba dan ramai jugak yang dh jadi pengguna tetap dengan menggunakan set skincare dan juga termasuk serum & mask. Kesannya, akan menjadikan kulit kelihatan lebih muda, gebu, menyelesaikan pelbagai masalah kulit termasuk jerawat, jeragat, kulit kering, dll.

Everlynn Skincare Set (pencuci, toner, krim siang & krim malam)

Serum series ( collagen, purifying, oxygenating) 

Collagen mask 

jom, order sekarang..testimoni dengan penggunaan sendiri produk ni,kulit menjadi licin dan semakin bersih dan gebu :)


Nana dh jadi dealer bagi produk2 ni sejak November 2011. Ada beberapa lagi produk yang nana tak upload, kalau nak tau lanjut, leh tengok di Fb Page Everlynn Skincare Dealer Kuala Lumpur. Untuk order boleh sms nana 013-3750227 :)

Jom Like Page Everlynn Skincare & Sakurashawl.Com :)

0 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy