Sunday, January 29, 2012

Jadi Model Untuk Bridal Makeup Class, Tya Adnan

Assalamualaikum w.r.b.t..

Alhamdulillah, semalam dijemput oleh makeup artis, Tya Adnan untuk jadi model bagi Bridal Makeup Class yang dibuat oleh Tya sendiri di Taman Sri Rampai, Kuala Lumpur. hik segan den..

Ramai jugak yang join kelas Tya semalam, kelas dari pukul 11 pagi sampai 5 petang..memang sangat berpuas hati siapa yang jadi student Tya sebab dia akan terangkan satu persatu secara detail cara untuk mekapkan pengantin dan juga tips-tips penting yang korang takkan dapat senang2 je dari mana2.. Bukan setakat kelas solekan pengantin, tapi juga basic to advance makeup class pun ada. Memang sangat berbaloi2...

So, pada korang yang minat untuk belajar mekap atau yang nak tau cara & teknik solekan yang betul boleh join kelas mekap Tya Adnan..boleh singgah di FB page Tya's Touch untuk check bila lagi kelas yang Tya buat.

sekitar kelas mekap berjalan

mekap jangan tak mekap dik 

gigih dan tekun masing2 hehhee 

adik ni cakap dia tak penah mekap, ni 1st time di makeover.cantik!

MUA, Intan..congrats! cantik sgt,suke tngok :) 

yang ni lepas mekap nana tengok dh mcm muka Zarina AF..hehe cantik jgk~~ 

cantik kn! kakak nye Nadia yg mekap kan ni..

alamak, terlebih cahaya la plak..flash kamera ter-over..tp memang cantik mekap ni 

korang kenal tak?hehe bgambar ngn retis kejap, tokei ScarfSweetHoney yg comel

thanks tya! suka sngat tya mekap semalam :)

Sila Like di FB page Sakurashawl.Com ye :)

2 comments:

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy