Sunday, January 15, 2012

Mekap Model Rina Salleh bagi Event Reflection di Publika, Solaris Dutamas

Assalamualaikum w.r.b.t..

Belum lagi hilang penat mekap untuk event semalam, dah kena gi mekap lagi harini. Walau bagaimanapun saya suka kerja saya ini sebab ini minat saya :) keluarga dan kawan² saya menyokong akan apa yang saya buat ~~chewah!hehehe

Event Reflection merupakan program pertunjukan fesyen daripada para fashin designer dari dalam negara yang kini sedang meningkat naik..di antaranya ialah Old Blossom Box Store dan Rina Salleh Collection dan ade banyak lagi tapi nana tak ingat..

 
Tanpa di pinta, eh salah..tanpa melengahkan masa lagi, jom kita layan gambar² yang best di bawah ini :)

barisan MUA dari Tya Adnan Makeup Team

Posing dulu sebelum start keroje..hehehe

Bersama Rina Salleh,yang di mekapkan oleh Tya Adnan (Rina requested for a simpple makeup)

 Siapa tak kenal Fashion Designer dari Old Blossom Box Store

Blogger famous, Amoi Heaxa yang juga dimekapkan oleh salah seorang MUA Tya Adnan Makeup Team

Maria Elena yang menjadi emcee bagi program petang tu, nasib baik dia kenal nana lagi..bila panggil nak amik gambar je terus dia tanye "haaa akakkk! akak dah kawen belom?" (hehe sebab masa ade event ngan dia aritu time tu masih tunangan orang) terus tunjuk inai kat jari & cakap "baru je dua bulan" hehe bangga je kejap :P congrats Maria on your engagement :) jangan lupa jemput nanti kawen tau hehe

so, tengok la hasil kerja tangan nana pada harini ye..tak sempat nak bergambar ngan model.huhu 

 Kepada yang inginkan servis mekap dari nana boleh hubungi nana= 013-3750227 ye :) thanks uols..

Jom Like FB Page Sakurashawl.Com & Follow blog ni ye :)

1 comments:

Rina Salleh said...

salam nana,

thank u! to u n team!
alhamdulillah good job:)
insyaAllah jumpa lagi

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy