Monday, March 26, 2012

Mekap untuk Program Adik dan Al-Quran TV9

Assalamualaikum w.r.b.t..

Alhamdulillah baru-baru ni nana diberi peluang oleh salah seorang MUA yang sekarang sedang meningkat naik iaitu Sue Hashim untuk mekap adik-adik dalam program Adik dan Al-Quran TV9 termasuk jugak Ustaz Zamri. Thanks Sue kerana memberi peluang yang amat berharga untuk Nana dan kawan Nana, Athin..

Rakaman program ini diadakan di Studio NTV7 di Glenmarie..huhu agak terperosok jugak la studio ni. Nak cari memang susah, huhu dah la pegi sorang je time tu tp alhamdulillah dapat tiba kat studio tu pada waktu yang telah ditetapkan...

Adik-adik yang join program ni sangat-sangatlah peramah dan baik, termasuk jugak Ustaz Zamri. Dapat pengalaman yang sangat berharga, boleh tengok camane proses recording program ni diadakan jugak..dalam 1 hari tu,dorang dah shoot untuk 9 episod..mana tak nye,dari awal pagi sampai petang..kami pun  kena la tunggu jugak dari pagi sampai petang..hehee

bersama adik2 muslimat yang nana mekap..baik sgt adik-adik ni semua :)

Athin dan adik yang dimekapkan 

tengah tengok rakaman dijalankan 

Tu dia set Adik & Al-Quran 

nak bergambar jugak la kat sini hehehe 

Athin pun nak jugakkk..hehhee 

Baru sempat amik time mekap sesi petang 

 Athin mekap kan Ustaz Zamri,huhu nana mekap tak sempat amik gambar

hehhee... 

Posing dalam makeup-room

Kenangan bersama adik-adik muslimin,tgk tu bergambar pun Quran ade kat tangan lagi 

Adik Saad yang comel :) 

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

mak aih..ustaz zamri pakai bedak, bertmbh2 putih la dia..haha

Anonymous said...

saya minat sangat tengok adik sa'ad ni.. sampai cakapkat mulut kat husband, nak bermenantukan adik sa'ad ni laa.. berkenan.. comel, bersopans antun dan beragama :)

Anonymous said...

It's amazing in support of me to have a webb site, which is valuable
designed for my experience. thanks admin

Here is myy web-site :: Skin care brands that don't test on animalos (Http://slowgun.jp/)

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy