Wednesday, April 4, 2012

Alhamdulillah, Dapat Cek Pertama Dari Nuffnang!! :)

Assalamualaikum w.r.b.t..

Alhamdulillah, balik rumah tadi lepas keluar ngn hubby rasa nak cek post box..pastu tengok ade satu surat macam pelik je tak,dalam hati memang dah terfikir surat dari Nuffnang kot..hehe dengan penuh harapannya encik hubby bukak surat tu tetiba tengok perkataan NUFFNANG!! Alhamdulillah akhirnya 'hadiah' yang ditunggu-tunggu sudah sampai...

'Hadiah' yang ditungu-tunggu yang dimaksudkan ialah cek! :) sangat teruja terima cek pertama dari Nuffnang walaupun ia tidaklah beriban-riban macam blogger yang femes, tapi tetap nana rasa teruja.hehehe Terima kasih diucapkan kepada Nuffnang :)

Mesti korang pelik kan nape nama cek tu nama laki, tu nama hubby nana. Masa nana tak bape reti lagi blogging ni, dia yang tolong daftarkan atas nama dia. So tak kesah la sebab memang pun ade dua blog dalam akaun Nuffnang ni iaitu blog Mosumart Design dan Sakurashawl :)


Walaupun pada awalnya niat bukak blog ni takde terfikir pun pasal Nuffnang sebelum ni tak tahu pun ape tu Nuffnang tapi lepas ni makin membara dan bersemangat untuk berblog..hehe mana la tau kan kot-kot pasni leh dapat sponsored muahahha berangan jela ekk nana hehehee sekali lagi, terima kasih kepada encik Nuffnang kerana telah mengembalikan semangat nana untuk berblog..! 

7 comments:

SyUhAdA said...

thniah ye sis..

Sakurashawl said...

@SyUhAdA thanks dear syuhada :)

Ijah EmoTemo said...

wah bestnya!! tahniah kak nana :)

Sakurashawl said...

@Ijah EmoTemo hehehe tenkiu ijah, dapat la cikit.hehhe alhamdulillah..tp ijah lagi power kot dr knana, ijah kan blogger tegar :D

Ainim SuJu said...

Akak, kita jeles...blm naik2 lg..dh 2bln kot xnaik2 duit kt nuffnang

Mosum Art Design said...

Tahniah dear!..
Entri terkini:KAD VERSI PASSPORT KINI DI MALAYSIA

Azura Azizi said...

Saya pun just cash out earning semalam...hope xde masalah lah hendaknya..its my first earning dari nuffnang :)

 
Copyright © Sakura Shawl |Design by Whitey Mommy